måndag

dårdagen blev inte bätte efter jag skrivit, det blev värre. kanal 5 funkade inte så jag missade one tree hill som jag ser fram emot varje vecka. så jag fick leta upp avsnittet på youtue och se det i helt fel ordning. arg var jag. sedan kunde jag inte somna heller. tårarna sprutade och helt plötsligt kryper sig en stor spindel upp över täcket till mitt huvud...jag ligger paralyserad och funderar över om det var verkligt eller inte. jag sätter mig upp och inser att det var en inbillning. min hjärna är så urtvättad att jag inte vet vad som är verkligt. jag insåg att jag skrämmer mig själv och tårarna sprutade bara ännu mer. efter någon timme somnade jag av utmattning, och sedan kom det en plogbil runt 4-tiden så då var det bara att knarka nässpray också. jag hatar nätter. nu har jag duschat och ska strax våffla håret om jag orkar. sedan bär det av till skolan, börjar 11.30.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ett litet tips =)



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=1427

2009-03-09 @ 09:21:10
URL: http://ertansara.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

Godmorgon :)

allt väl?

2009-03-09 @ 09:21:46
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: hanna

hej! skulle vara kul om du vela ställa en fråga i min frågestund :)

2009-03-09 @ 09:21:59
URL: http://esth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0