onsdag

idag har jag haft både utvecklingssamtal och hunnit med ett besök hos kuratorn. utv-samtalet gick bra, inget speciellt sades. annat var det däremot hos kuratorn. hon hade läst min bok och verkade faktiskt lite tagen av allvaret. hon kommenterade vad hon tyckte, som att jag är rädd för förändringar och att det kanske ligger i botten för allt nånstans. ja, hon ska faktiskt en massa saker som jag inte ens tänkt på, trots att jag skrivit boken. sedan pratade vi om mina tvångstankar och tvångshandlingar, och även om mitt så kallade matmissbruk. matmissbruk, låter allvarligare än det är. hon sa att jag inte har bulimi, eftersom jag inte spyr upp maten. men hon verkar fundera på anorexi, eftersom jag svälter mig själv till som tätt. men, det jag tror att det beror på, och som vi pratade om, är att det är ännu ett sätt att straffa mig själv på. skärandet, eller rispandet som hon valde att kalla det, är också ett sätt att gör mig själv illa, och maten är det också, fast jag inte sett det så. mår jag dåligt äter jag dåligt, vilket gör att jag mår ännu sämre. och äter jag dåligt mår jag sämre, och det gör att jag äter ännu mindre. så allt hänger faktiskt ihop med varandra i en ond cirkel jag inte kan komma loss ur, på nåt sätt. så nu ska jag tillbaka dit efter lovet, och fram tills dess ska jag plugga och sedan ta det lugnt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Är du trött på att hitta sist till alla nya hemsidor? På http://www.freestreet.se/?r=1427 kan du registrera dig för att få gratis presentkort. Det är en ny sida, vilket innebär att det inte finns så många medlemar och gör det lättare att samla ihop poäng. Jag har redan fått ett presentkort på 250 kr på h&m och det var jättelätt! Bli medlem du med, det är helt gratis =)

2009-03-25 @ 15:14:06
URL: http://ertansara.blogg.se/
Postat av: Per

http://metylteobromin.blogg.se/annas/

har mest försökt få till storleken på bilden men allt vill inte passa som jag vill. kom gärna med synpunkter.

2009-04-06 @ 15:54:35
URL: http://metylteobromin.blogg.se/
Postat av: Per

http://metylteobromin.blogg.se/annas/

in och kolla. just nu har jag bara försökt få till måtten på bilden och få den att passa utan att förstöra hela sidan. har inte riktigt fått till det än. kom gärna med åsikter.

2009-04-06 @ 17:44:02
URL: http://metylteobromin.blogg.se/
Postat av: Per

du får säga vad du tycker!

2009-04-08 @ 13:00:10
URL: http://metylteobromin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0